Juniorer

Tycker ditt barn att Schack verkar spännande?
Kom förbi och prova på helt kostnadsfritt.

Schack är enligt många forskare en av de bästa fritidssysselsättningar ett barn kan ha, så länge barnet i fråga tycker att det är roligt!

Att spela schack utvecklar kreativiteten och koncentrationsförmågan, framförallt för barn. Schack handlar mycket om problemlösning och som schackspelare förbättrar man snabbt sitt logiska tänkande. Enligt många forskare och pedagoger får barn som spelar schack bättre resultat i matematik och många andra skolämnen.

I vår klubb satsar vi mycket på juniorerna. Vi har bland annat valt att satsa lite extra på en tävling vid namn schackfyran där vi årligen har en betydande roll. Mer information om den tävlingen finns på www.schackfyran.se

Vi har spelkvällar för juniorer både i Halmstad och Harplinge. 

Halmstad:

Onsdagar kl. 18:00 – 19:00 i vår klubblokal på Muraregatan 30 med start den 6 september. 
För mer information om juniorverksamheten i Halmstad vänligen kontakta:
Magnus Filipsson
070-6432636
schack.harplinge.halmstad[a]gmail.com

Harplinge: 

Tisdagar kl. 17:00 – 18:30 ovanför Harplinges Bibliotek i Lions lokaler pga att biblioteket håller på att renoveras så kommer starten av träningen ske senare än beräknat så håll koll på våran hemsida så kommer där mer information om när vi startar! 
För mer information om juniorverksamheten i Harplinge vänligen kontakta:
Magnus Filipsson
070-643 26 36
schack.harplinge.halmstad[a]gmail.com

Halmstad: Ungdomsträningen för 11-16 åringar.

Måndagar kl. 17:30 – 19:00 i vår klubblokal på Muraregatan 30 är det träning för ungdomar som är mellan 11-16 år med start den 4 september.
Magnus Filipsson
070-6432636
schack.harplinge.halmstad[a]gmail.com